Gott Nytt År!

Så har Julen passerat, vi är hemma i Solna igen och jag har hunnit jobba tre dagar. Det har varit så mysigt att vara hemma och umgås med familjen. Även om det varit alldeles för kort tid och det kändes tungt att åka tillbaka. Allting är så mycket enklare hemma också. Killarna kan gå lösa hela tiden. Utan koppel och andra hundar är Doc härlig att ha och göra med och dagarna har passerat utan konflikter. Dalton tycker minus 20 grader är för kallt, bråttom hem när vi gått långa promenader. Ludde has huserat i källaren då de flest då pappa, bror och Moa är allergiska mot honom. Han har trivts bra och fördrivit tiden med att äta enorma mängder mat. Mamma, Pappa  och jag har matat honom utan att veta att någon av de andra gett honom mat. Trots det har matskålen alltid varit tom och magen alltid verkat hungrig.


Igår var Malin och jag och tränade på klubben. Först gick vi promenad. Det smällde en del men ingen av hundarna blev rädda. Så kul att hur Tjabo reagerade, eller rättare sagt inte reagerade. Träningen gick väl sådär, Doc hade mer ben än hjärna och var manisk över de nya leksakerna som inhandlades på mässan. Men trevligt hade vi och det var kul att träna efter julledigt.


Igår slutade jag kl 13.00. Åkte till klubben för promenad och träning. Kommer inte ihåg vad jag tränade eller om det gick bra. Sen hämtade jag upp Jakob, vi åkte och handlade lite inför nyår. Verkade som att alla i Solna hade samma planer. Smockfullt var det överallt.



Soligt och fint i Ursvik


Idag har vi varit på klubben med Camilla, det var underbart vinterväder om än lite kallt. Först promenad, Camillas gymnasievän Michaela sällskapade. Sen åkte vi skidor. Det var fullt  i spåren men Doc skötte sig bra. Lyssnade på höger och vänster och sprang förbi folk i spåret utan kläng fast det var trångt.  Tränade lite lydnad, kände mig lite ostrukturerad. Avslutade med en promenad och sen lite bus med Choice. Så nu har jag två trötta killar här hemma. Än så länge har det gått väldigt bra med alla smällar och jag hoppas det fortsätter så. Nu ska jag hoppa i duschen och sen förbereda inför nyårsmiddagen.


G o t t   N y t t   Å r!


God Jul!

Glömde kameran i Solna så jag återvinner förra årets julkort.


På väg

Bloggfrekvensen här är allt annat än bra. Nu sitter jag och väntar på att Jakob ska komma hem från jobbet så ska vi åka hem. Ska bli så härligt att komma hem. Har haft hemlängtan ett bra tag nu. Saknar nära och kära och speciellt mina små prinsessor. Saknar att vakna i ett hus fullt med människor och rörelse.
Helgen som varit var det hundmässan i Älvsjö. Doc och jag socialiserade i aussiemontern hela helgen i sällskap av Sanna/Misty, Camilla/Chenin/Choice, Linda/Modja, Sofie/Milo och Lisa/Loi. Sanna och Misty bodde hos oss under helgen. Det var mycket trevligt! Doc och Misty är väldigt lika och det är skönt att prata med någon som förstår helt och hållet.
Nu kom Jakob hem så nu ska vi packa in oss i bilen!

finast


RSS 2.0