Dalton

Dalton och Doc blev osams över maten i morse. Dalton hämnades genom att ta Doc´s apa, tugga sönder den och sedan lämna kvarlevorna i Doc´s matskål. Hämnden är ljuv.









Kennelläger i bilder

Jag hinner inte riktigt skriva nu, kusinbesök och fika väntar. Men här kommer lite bilder så får orden komma senare.



Mia och Lyxa


Nessie med familj


Söt snuserfarbror


Söta Steppa


Gänghäng, Cathis, Camilla, Anna och Kennelmamma Riitta.




Doc´s fina mamma Raffa




Underbart söt

Molly och Doc spanar


Fina Melvin med husse


Camilla och Kan



Runa och Kiwi tränar rutan

Mia och Lyxa tränar fjärrskiften medan Mona, Emelie och Tina granskar


Malin fotar



Sanna och Misty tränar fjärr

Fint ner igen

Freja visar hur hon tycker fjärrskiften ska se ut. Helgens snyggaste!



Emelie och Vinna

Vi badar i kobajs i Örebro

100media_imag024 (MMS)

Vi badar i kobajs i Örebro


Semester

På väg mot äventyr. Snart ska jag åka till Sanna och Doc´s syster Misty i Örebro för att mellanlanda innan  kennelläger i Vårgårda med Kreivi´s och MiVinnas kennel. Detta år är det lydnad som är temat (perfekt!) och Mona Kjernholm ska vara vår instruktör under tre dagar. Ska bli så roligt att träffa alla och gå kurs. Jag känner att vi behöver  hjälp med lydnaden för att gå vidare.

 

Efter kennellägret har jag två veckor semester så då ska jag åka hemåt, endast 132mil från Vårgårda till Lansjärv. Jag tror nog att Sanna får köra till Örebro sen J Planen är att Sanna och jag ska tälta. Just nu öser regnet ner och åskan dundrar utanför. Mysigt att sitta inomhus och lyssna på mullret men mindre mysigt att sova i tält då. Kameran är packad och jag ska försöka ta så mycket kort jag bara kan.


Utgång och vallning

En väldigt bra men ändå ganska tuff helg har varit och farit. I lördags träffades Camilla och jag vid Råsta för att promenera, träna lydnad och springa. Träningen gick bra, vi duttade mest i småsaker och diskuterade hur man ska gå i stegförflyttningarna. Sen lämnades gamlingarna i bilen och vi andra tog en springrunda som visade sig bli våldsam, jag slogs med Doc och Camilla med en okänd golden hane. Dock vid olika tillfällen. Det var jätte varmt, jobbigt och jag fick ont i magen, inte så trevlig med andra ord.

Sen på kvällen kom Lisa och Camilla över för lite mat och vin. Vi åkte in till stan och dansade och  drack shots på Patricia. Kvällen avslutades med mat på Max innan Lisa och jag gick och la oss kl 06.00. Jag vaknade förvånansvärt pigg. Lisa åkte hem för att vila (?).

Glad och törstig på Patricia

 

Killarna och jag gick till Hagaparken, promenerade och satt och läste en bok. Vi begav oss hemåt och hämtade sen upp Camilla för att åka till Oxelösund och valla i kvällssolen. Både Choice och Doc gick riktigt bra så det var kul. Vi vallade i fålla, fikade rester av gårdagens blåbärspaj och vallade på stort. Vi avslutade med en promenad med bara Dalton och Chenin och helt otroligt så lugnt och skönt det var, som gamla goda tiderna innan småttingarna kom in i bilden och allt blev hysterisk.

 

Doc vill också

Choice föser

Choice kan ligg

Doc föser

Jag krånglar mig ur fårflocken


RSS 2.0