Bus och vurpa

Här har det blivit ganska kallt nu, 10 minus ungefär. I fredags var Dalton och jag till stallet med Helena och hennes ursöta finska lapphunsvalp Balto. Dalton och Balto busade väldigt bra med varandra. Dalton sov väldigt gott på kvällen sen efter en dag med mycket bus, först med Nova och sen med Balto. Han var så trött att han inte ens ville gå ut och kissa på kvällen! Slö!

Igår var vi ut och promenerade ett gäng med hundar, Dalton var ensam kille och var mycket eftertraktad bland tjejerna ;)  Det är väldigt isigt och halkigt här så Dalton ramlade och slog sig i vänster bakben så han började halta, kändes inte kul om han skulle ha sträckt sig. Vi som kommit hem för att vara ute och åka skidor och INTE vila. Men det verkade inte vara så allvarlig, han visade väldigt lite idag. Han kanske bara ville att tjejerna skulle tycka synd om honom!

Ludde har varit ute på äventyr i morse. Mamma var väldigt orolig och sprang och sökte honom, hela grannskapet var involverade i Luddes försvinnande. Haha! Men efter en och en halvtimme så kom han hem igen, kanske har han hittat en kattjej/kille som han är ute och flörtar med.

image41       image42       image44       image45
I Ebbenjarka             Varghund                  Puddingen                  I vintersolen       


Kommentarer
Postat av: Lisa, Eskil & Loi

Låter som om ni har det bra där uppe, även om vi saknade er i lördags!

Ha nu en riktigt GOD JUL! (Vi är allt lite avis på er snö...)

2007-12-23 @ 16:08:19
URL: http://www.eskil-isak.com
Postat av: Malin & Moa

Vill ha snö här med kan ni inte frakta ner lite ;)

2007-12-23 @ 21:21:39
URL: http://difloydsfiesta.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0