Lydnadsträning

I dag har vi varit och tränat på klubben (sosubk) med Malin och Moa och Camilla och Chenin. Dalton var duktig men lite för pipig, är så svårt att få bort det. Rutan har börjat gå mycket bättre, funkar bra båda att skicka rakt igenom och att stanna i den. Vid inkallning med ställande har vi fått mycket snabbare ställanden, jag har börjat med belöningen bakom (nånting extra gott) och så ropar jag stanna-varsågod så att han kastar sig bakåt direkt. Sen tränade vi fot som vanligt och det gick bra, bakdelskontrollen i vänster svängarna blir bättre och bättre, men ännu inte riktigt bra. Stundtals var han lite långt fram, med köttbullar som belöning blir man lite ivrig.

image3
Bild från träningsträffen i Hagaparken                                                        Foto: Malin Hamner

Sen tog vi en liten promenad med hundarna och Chenin passade då på att ge Dalton lite stryk, han ska ju inte tro att han äger allt godis som ligger på marken heller!

Dalton och Moa passade på att hångla i bilen på vägen hem, Dalton har blivit värsta tjejtjusaren. Han spelar svårflörtade och tjejerna blir som galna!

Vi har varit och socialtränat lite idag, åkt buss hem från Solna centrum. Dalton är så duktig på att åka buss, fast det är ju lite svårt att hålla nosen borta från alla bästisar som åker på bussen.




Kommentarer
Postat av: Camilla & Chenin

Angående det vi pratade om att ha en hund som kan sitta tyst brevid, se Meijas (Chess Player All or Nothing - länk från min hemsida) senaste blogginlägg. Man blir ju så stolt!

2007-12-04 @ 09:26:05
URL: http://www.camillan.tk
Postat av: Malin & Moa

Fick du din norrlandsterapi idag?

Haha Moa ängel? Njaaaaa..... Pratar vi om samma hund ;)

Ska du har kvar länkarna där på sidan? :P

2007-12-05 @ 21:34:56
URL: http://difloydsfiesta.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0