Spår hos Lisa och Loi

Idag har Malin, Camilla och jag åkt ut till Lisa och Loi på Värmdö för spåra och självklart sitta och prata och ha trevligt i den härliga solen. Dalton och Moa låg och myste i bilen, dom är verkligen bara för söta! Moa passade på att tvätta Daltons öron som säkert var jätte smutsiga så nu hoppas jag på bättre hörsel. Loi hade blivit väldigt stor sen vi såg honom sist! Han grävde så att det sprutade jord  och busade med allt.! Det är så gulligt med valpar så positiva och glada till allting! Medan vi satt och surrade och fikade fick Dalton sitta uppbunden, vilket han inte tycker är rättvist så han protesterade ljudligt!

image68
Soligt och härligt!                                                                                       Foto: Malin Hamner

Idag så tänkte jag hålla lite lägre profil i spåret så att Dalton skulle få lösa det själv. I början vinklade spåret till höger men Dalton vinklade vänster, jag var tyst och lät honom fixa det själv, vilket han inte gjorde. Han stod still jätte länge och funderade eller egentligen inte. Sen drog han iväg och  flummade, helt åt fel håll. Vi tog tillbaka honom och bestämde att Camilla skulle hålla i linan och se om det gjorde någon skillnad.

Dalton började spåra och spårade jätte bra! Två gånger tappade han spåret och stannade upp men vi väntade och sa ingenting, han började spåra igen, super bra! Slutet av spåret låg på en äng, när vi kom ut på ängen var det som om någon slagit på off knappen på Dalton, han stannade och stod, gick omkring lite grann och råkade hamna på slutet men han spårade absolut inte. Känns så trist när han gör så här, för när han spårar så spårar han verkligen bra, lugnt och noggrant! Vet inte varför han gör så, om det är osäkerhet, att han tappar motivationen eller om han är nonchalant. Ska ta och lägga spår som är roligare och kanske lite kortare och se om det blir någon förbättring. Här kommer lite bilder från vår härliga dag! Tack tjejer för den trevliga dagen!

image70
Efter att ha hittat pinnen vill Dalton ha godis

image69
Härlig bild!                                                                                                Foto: Malin Hamner

image71
Chenin är glad!

image72
Sötaste Loi




Kommentarer
Postat av: Lisa, Eskil & Loi

Tack för idag Anna & Dalton, vad roligt att ni ville komma!! Lycka till nu med spårandet, och gör roliga enkla. Jag tycker iallafall att Dalton är urmysig! Och pipandet, det är jag van vid sen innan. ;)

Kram!

2008-01-20 @ 20:53:50
URL: http://www.eskil-isak.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0