Hem ljuva hem!

Nu är vi hemma i Lansjärv, efter en lång natt i passaten med tillhörande rump- och nackont.  Men nu är vi framme och allting är som vanligt här hemma. Det är väldigt kallt bara 10 grader och ruggigt ute. Men det är ändå skönt att vara hemma. Dalton blev väldigt glad när vi kom fram och var tvungen att börja woua och skälla när vi kom hem halv sex på morgonen, det uppskattades av alla här hemma ;) Ludde är överlycklig och springer in och ut genom ytterdörren! Men han har inte kommit med någon råtta ännu.

Doc är hos Riitta nu då vi ska åka till Bulgarien imorgon. Jag var ch lämnade honom där i lördags och det märktes att han kände igen sig, han blev så glad att han inte visste vad han skulle ta sig till när han såg Raffa och Zorba och sen när han såg Riitta, Jennifer och Jerker så fortsatte kalaset. Doc har det jätte bra där! Han har träffa brorsan Billy i helgen, kan tänkta mig att det var mycket bus mellan bröderna. Jag väntar med spänning på bilder i Riittas blogg! Hoppas bara han vill komma hem med oss sen. Känns även bra att Riitta ska få känna hur det känns att ha världens bästa valp! :D För det är han lilla Dockan! Ett jätte stort TACK till Riitta och hennes familj som ställer upp och tar hand om Doc!







Kommentarer
Postat av: Riitta

Nöjet är helt på vår sida! Doc är en ljuvlig valp och är lätta att ha med vad man än gör :) Det är vi som ska tacka för att vi får ha förmånen att låna ert lille hjärtegryn!



Nu finns det bus- och badkort i vår blogg sen gårdagens möte med brorsan Billy.



Vi önskar er en jätte trevlig resa!

/Kramisar från Baggebo



Ps. Doc skickar puss och nosslick till matte och husse! Han hälsar att han har jätte lajbans här hos oss men att han allt saknar er också! Ds.

2008-06-09 @ 22:52:38
URL: http://www.kreivis.com
Postat av: Riitta

Det är vi som ska tacka er för att vi fått förmånen att låna ert lille underbara hjärtegryn! Han är helt ljuvlig och så himla lätt att ha med vad man är gör. Som sagt, nöjet är helt på vår sida :)



Nu finns det bus- och badbilder i vår blogg från gårdagens möte med legendbrorsan Billy.



Vi önskar er en riktigt härlit och trevlig resa!

/Kramisar från Baggebo



Ps. Doc skickar massor med puss och nosslick till världens bästaste matte och husse! Han hälsar också att fast han har lajbans, jättekul här så saknar han er allt ändå ;) Ds.

2008-06-09 @ 22:58:46
URL: http://www.kreivis.com
Postat av: Annelie

Doc var med resten av gänget från Baggebo på en liten visit hos oss också och han är så rar och söt. Skötte sig fint gjorde han med - ni kan vara stolta över honom. Ha nu en härlig semester!

2008-06-10 @ 00:20:42
URL: http://www.mrcollin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0