Midsommar med lyckade spår.

På midsommarafton åkte vi till min pappas föräldrahem i Paharova för att fira midsommar. Där åt vi god mat och hade trevligt. Men det allra bästa med dagen var Daltons spårinsats! Vilken motivation han hade och den höll hela spåret! Han slog en del i spåret, kanske då det blåste väldigt mycket och en vinkeln tog han  dåligt och de andra tre halvdant, men det struntar jag för jag är så glad att han var motiverad! :D Även Doc fick ett litet spår, han spårade bra och även han var väldigt motiverad. Han har börjat förstå vad han ska göra nu. Mina släktingar var förvånade över hur lugn Doc är, han är verkligen en lugn och lättsam valp. Annars så har han inte lyckats charma med sitt utseende här, mamma tycker han är ful, pappa tycker han ser så bekymmrad ut och min moster sa "han växer nog till sig, det blir säkert bra". Haha!

None
Sötis eller fulis? (Fotot är gammalt, han har växt mycket sedan dess.)            Foto: Malin Hamner

I kväll har Jakob och jag varit och fiskat, eller Jakob har fiskat och jag gick med Dalton och Doc. Doc var storm tokig och sprang omkring som en galning och lyckades ramla i vattnet. Så han såg ut som en bäver när vi kom hem, fast en söt sådan. Dalton var mest sur över att han måste vara i koppel hela tiden. Ska snart börja simträna honom här i sjön men jag tycker det är lite kallt ännu. Vi har gått i skogen i högt ris så att Dalton får lyfta benen ordentligt och så har vi gått lite i backarna i sandtaget.


Kommentarer
Postat av: Vanessa & Singha

Skönt att höra av er igen!



Roooligt att Dalton's motivation har kommit tillbaka! :) Och att "lille" Doc har förstått vad han ska göra! Du hur 2 spårstjärnor! Men hur långa spår tar Doc? :) Tänkte om Singha o Doc tar lika långa...

2008-06-22 @ 23:12:48
URL: http://www.freewebs.com/aussiebus
Postat av: Cilla

Han är jätte söt! Hur gammal är han nu? //Cilla

2008-06-22 @ 23:37:15
URL: http://mylifestale.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hur man kan motstå en underbar liten aussievalp i största allmänhet har jag svårt att förtså. Hur man kan motstå en blå sötnos med blåa ögon och pompomrumpa förstår jag verkligen inte alls!!! Han är ju ljuvlig ju!!! :)

2008-06-23 @ 08:49:04
URL: http://saz.smuligt.com
Postat av: Cilla

Ja men det hade varit jätte kul! Är ni i ÖKX nu? Hur länge blir ni här isf? Ha de!

2008-06-23 @ 12:18:36
URL: http://mylifestale.blogg.se/
Postat av: Sanna

Va hur kan han inte har charmat i sig med den söta looken?dessutom har ha ju den där stumpen till svans som är såå snygg:)hade gott så ses vi på vallninge

2008-06-23 @ 16:06:57
URL: http://misty.kreivis.com
Postat av: Riitta

Stackars dina släktignar som inte förstår bättre ;) Doc är super gullig, läcker och ädel med sina blå prickar, blå ögon och sin korta stump-rump!!!



Pussa charmören Doc från alla oss i Baggebo!

/Kramis

2008-06-23 @ 22:34:16
URL: http://www.kreivis.com
Postat av: carina www.cjiros.se

Hmmm,han som är såå söt ;-)



Ha det gott



Carina & Robby

2008-06-26 @ 13:53:22
URL: http://cajiros.se
Postat av: Lisa Eskil & Loi

HAHA! Hur i hela friden kan man tycka att Doc är ful? Han är ju något av det sötaste... Din mamma verkar inte ha någon vidare smak. ;)



Härligt att det går fint med spårandet! Jag har inte glömt... den blå selen ligger här och väntar på Doc. När ni kommer hem igen kanske den passar. :)

2008-06-26 @ 20:09:47
URL: http://eskil-isak.com
Postat av: Malin & Moa

mina grannar pratar fortfarande om hur underbart söt och trevlig han var när han va och hälsa på :)



Vi saknar er, måste kolla kallendern (låtsas vara upptagen kvinna) haha



Stor kram till er

2008-06-26 @ 20:34:26
URL: http://difloydsfiesta.com
Postat av: Cilla

Hej! okej va kul! =) vi åker till stockholm på tisdag och blir borta en vecka. Ska du göra något speciellt i helgen? Men här är mitt nr 070-5403882 hör av dig

2008-06-26 @ 22:34:07
URL: http://mylifestale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0