Helgen...

I torsdags hämtade Jakob och jag mamma på Arlanda. Doc blev helt galen och Dalton har varit jobbigt exhalterad HELA helgen.  Doc's hälsande går inte riktigt hem hos mamma som hellre hälsar på hundar som har alla fyra tassar på jorden. Helgens citat är helt klart : "kan du inte bara vara normal" som mamma sa till Doc när han ville gosa på sitt galna sätt. Jag skrattade och Jakob konstaterade att nu kommer mamma bli citerad i bloggen och det är väl självklart. Helgen har bestått av promenader med hundarna, shopping och god mat.

Det är snö här vilket är så himla härligt! Stockholms barnen är lyckliga och åker pulka på alla ställen man kan tänka sig, de är inte kräsna. Även Doc tycker det är jätte kul och blir busig av snön, Dalton ät lite mer rutinerad och bryr sig inte. Nu stormar det och snöar samtidigt, inte så trevligt att vara ute med andra ord. Men det är bättre än regn! Jag hoppas verkligen att snön får vara kvar i alla fall i nån vecka, det skulle vara skönt att slippa slasket.


Jag på långfärdsskridskor i Luleå våren 2007

Kommentarer
Postat av: Riitta igen

Ha ha haa, hälsa din kära mor att en aussie är inte "normal" för då är det inte en aussie ;) Det är liksom födda med studbollar till trampdynor.



Vill också ha snö! Men bara att vi har några minusgarader är ett plus i kanten om man jämför med regn och tö.



/Kramis

2008-11-23 @ 23:23:00
URL: http://www.kreivis.com
Postat av: Lisa

Haha, din mamma har ju haft något emot den blå från första stund. Inte lätt för honom att agera "normalt" då inte. Han låter som en helt normal aussie. ;)



Visst är det fint med snön, vi har åkt skidor idag! Man får passa på när det går... imorgon är väl snön borta igen :/

2008-11-24 @ 15:35:56
URL: http://www.eskil-isak.com
Postat av: Lisa

Ja visst har vi åkt skidor! Så mysigt med hundarna galoppande brevid.



Mamman får nog ha i åtanke att Dockan är en liten bebis också, för det är han ju. ;)



Visst är det fint med snön, så vackert, men kanske förstör den lite våra helgplaner? Får se hur det utvecklar sig, vi får höras!

2008-11-24 @ 22:04:49
URL: http://www.eskil-isak.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0