Söndag

Nu har mamma åkt hem. Trist, det blir så tomt här. Vi har shoppat lite, varit på bio (Patrick 1,5, se den!),ätit gott och självklart varit ute och promenerat med bröderna Stjälp. På fredag förmiddag for vi till Ursvik för promenad och lite fika, som mamma sa;  "andra åker till Stockholm för att gå upp och ner på drottninggatan, men jag åker till Stockholm för att fara ut i skogen." Haha! Dalton har varit i extas hela helgen, han bara älskar mamma! Vi har varit och promenerat och fikat i Ursvik, Hagaparken och idag har vi varit och promenerat i Huvudsta längs med vattnet. Sen fikade vi på ett fik där jag tappade en kaffekopp på golvet och spillde ut kaffe och slog sönder muggen, typiskt mig! Doc klarade av ett hundmöte lös, duktig skit men det krävdes en hel del ansträngningar från mig. Annars är ju hundmöten vår akilleshäl, Doc vill väldigt gärna fram och tar till skall när han inte får det. Busen!

Mamma har tagit med massa mat till oss så nu njuter vi av gravadlax, renkött, älgkött och blåbär ett tag framöver! Mums! En hemsk vecka väntar, har sjukt mycket att göra, sviterna av en helg utan att plugga.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad mysigt med lite mamma-besök, låter som om ni haft det riktigt trevligt!



2008-10-20 @ 17:30:42
URL: http://www.eskil-isak.com
Postat av: Sanna

Alltid bra att ha mammor på besök;)brukar sluta både med trevlig sällskap och lite extra gott i kyl och frys:)duktiga Doc som ka nva lös på hundmöten, skulle nog inte våga pröva det med Misty då hon förtillfället är mer vild än tam och dessutom hundarna i området inte alltid dom trevligaste:/ ha det gott så ses vi snart!

2008-10-20 @ 21:44:00
URL: http://misty.kreivis.com
Postat av: Sanna

Ja det är klurigt det där:/lite extra svårt också när dom är snabba som vinden dom små unghundarna;)längtar så till helgen!hoppas på fint väder:)

2008-10-21 @ 10:23:05
URL: http://misty.kreivis.com
Postat av: Sanna

Den busen;)Hon var säkert jätte söt så han bara var tvungen att springa dit och visa upp sig lite:)Detä r bara att kämpa vidare!

2008-10-21 @ 21:20:56
URL: http://misty.kreivis.com
Postat av: Sandra

Åh! Jag har också sett Patrik 1,5, så bra den är! Kramis

2008-10-22 @ 22:07:52
Postat av: Lisa

Lova att fota flitigt på söndag, jag vill se sedan! Helst så mycket att det känns som om man var där. ;)

2008-10-23 @ 23:10:26
URL: http://www.eskil-isak.com
Postat av: Helena

hahah..näe, du pratar ju typ som du alltid har gjort! Ha det!

2008-10-24 @ 13:01:31
URL: http://polly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0