Mer bilder från helgen

Vi kommer precis in från en promenad med Pernilla och Nova. Nova löpte så Doc var väldigt förtjust i Nova och sprang vid hennes sida hela tiden. Förutom när några renar sprang förbi och han stack och jagade istället, kom tillbaka väldigt snabbt i alla fall. Även Dalton var intresserad av Nova, han brukar inte vara det men Dalton och Nova är så förtjusta i varandra med eller utan löp. Har tränat lite lydnad med Doc ikväll, han var lite för busig och svammlade bort mycket.

Igår var vi och spårade med Lillemor och Jenny. Jag la ett spår på väldigt torr mark, jag vet att Doc har svårt för det vilket han även visade då. Dalton svamlade också så det var inte så lyckade spår men trevligt hade vi i alla fall, Lillemor och Jenny hade med gott fika som förgyllde kvällen ytterligare!



Billy






Misty







Freja










Toya Chess Player Birdie Nam Nam

Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad roligt att det gick så bra för alla på mh:t! Ser ut som att Doc vuxit till sig under sommaren, både kraftigare och mer päls.



När kommer ni tillbaka till Stockholm för hösten?

2009-08-08 @ 00:57:13
URL: http://aussiemonster.se
Postat av: Malin&Freja

ånej... måste du ha med en bild där Frejsan står och fegar på spökena... hihi! ;) skoja bara! bra foton allihop! kram m&F

2009-08-10 @ 16:48:20
URL: http://freja.krevis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0