Fullt upp!

Här i bloggen har det inte hänt nånting på länge (igen). Vi har haft fullt upp med mycket annat. Mycket plugg, mycket frustration över plugget (jag säger bara dessa j*vla grupparbeten!) också har vi haft gäster sen i onsdags kväll. Hundarna älskar när vi har gäster, speciellt sånna som tillåter gos i både soffa och säng och därmed har de varit uppspelta nästan konstant. Dalton har varit mer i soffan än på golvet och Doc har varit busig hela tiden. :D

Nu känns det lite trist och tomt, från att vara sex personer i vår lilla lägenhet till bara vi två. Samt att jag nu tvingats återgå till verkligheten och en massa tentaplugg som blivit åsidosatt. 

Det var nära att Doc hamnade på blocket i kväll. Han rev ner en stor glasskål från bänken så att det var glassplitter över hela köksgolvet.  Ännu en skål att lägga till hans meritlista. Sedan tidigare står det bland annat, vinglas, tallrikar, stora och små djupa, några plastbunkar och ett durkslag. Ibland har man trist så är det bara...  ;)


Va?! Jag?! 

Kommentarer
Postat av: Camilla, Chenin & Choice

Doc är snart värsta Blockethunden! Det är det du hotar med Anna, men du får nog ändra taktik verkar det som :)

Freddies ögon är jättehäftiga - ett isblått och ett mörkbrunt! Meija är också svart med isblåa ögon. Det är faktiskt himla coolt!

2009-02-18 @ 10:47:48
URL: http://www.chenin.se
Postat av: Camilla & Chenin

Det gör ju inget om de inte tar tillrättavisningen på allvar om man ändå inte håller med om den :)





2009-02-18 @ 12:15:05
URL: http://chenin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0