Spår och uppletande

Idag har killarna och jag åkt till Ursvik för lite träning. Killarna fick varsitt spår, Daltons ca 300 meter med köttbullar i slutet och Doc's ca 400 meter med två leksaker. Medan spåren låg gick vi en liten promenad och vallade en uppletanderuta. Doc fick börja, han stack ut bra på djupet och letade bra båda gångerna. Han kom in och lämnade bra trots att jag hade glömt att ta en extra grej att köra byteshandel med. Duktig prick! Dalton skötte sig jätte bra och tyckte det var superkul! Dalton fick börja ta sitt spår, i början sprang han mest men skärpte till sig och spårade lite bättre mot slutet. Allmänt slarvigt men med bra motivation och det är det viktigaste.  Doc fick en liten apportstig med 5 pinnar innan spåret. I spåret var Doc lite kluven, pendlade mellan att spåra och att spana efter annat. Vilket han haft en tendens att göra på sistone. Mot slutet skärpte han till sig och spårade bra och klarade övergången till äng mycket bra. Han tog båda leksakerna och kom till mig för att kampa med dem, förut hade han lite svårt att koppla bort spåret och leka men idag gick det utmärkt. Roliga timmar i skogen, extra roligt är det ju självklart när det går bra ;)


Bröderna bus förstör julklappskartong, Dalton spelar oskyldig inför kameran (ögontjänare!)

Kommentarer
Postat av: Sanna och Misty

Va kul med vallning:) önskar att vi kunde hittat någon stans att valla. kan säga att det finns fler som inte riktigt spårar som hon ska:P hoppas allt är bra annars:)kram

2009-01-22 @ 17:41:30
URL: http://misty.kreivis.com
Postat av: Lisa

Det låter som en riktig "omköringsolycka" det om du svimmade och allt, hua!

2009-01-22 @ 18:57:00
URL: http://www.eskil-isak.com
Postat av: Nora

Haha, tyvärr blir det inte mycket uppdatering i min blogg, är hemskt dålig med det! ;)



Det verkar bli snöstorm o halt ute så mamma vill inte köra mig till Oslo på söndag, så jag hoppas att du kommer till Camilla imorgon för jag kommer nog o tittar förbi! :)

2009-01-23 @ 17:55:18
URL: http://www.freewebs.com/markusibudapest
Postat av: Nora

Glömde skriva att Bus-Dalton ser ut att försöka hypnotisera dig på brotts-bilden "Du har inte sett det här, det här har aldrig hänt".

2009-01-23 @ 18:00:05
URL: http://www.freewebs.com/markusibudapest
Postat av: Anonym

Nä men äntligen en uppdatering på Doc's sida;)Låter som att han har behållt alla fina egenskaper man såg redan i valphagen:D kram

2009-01-23 @ 18:35:37
URL: http://misty.kreivis.com
Postat av: Nora

Tack för igår! När jag kommer tillbaka ska jag släpa med dig till Edelweiss o så ska vi köra Rockband turné också :) Massa kramar!

2009-01-25 @ 21:36:39
URL: http://www.freewebs.com/markusibudapest

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0