Snart...

Tentan är nu avklarad! Så himla skönt! Snart ska jag åka till Arlande och hämta bror med familj. Igår var jag och lämnade Ludde hos Camillas mamma och pappa. Eftersom Rickard är allergisk och Moa också visat lite mot Ludde så känns det bäst så. Det kändes lite jobbigt att lämna honom där, även om jag såg att han tyckte det var jätte spännande med ett nytt ställe att undersöka. Han fick busryck uppför trappen, söt katten! Camillas mamma tyckte han var söt och jag hoppas hon tycker det på söndag också ;) Ludde kan vara lite jobbig ibland, jamig och överdrivet gosig. Mysigt tycker jag men inte alla andra.

Killarna och jag har varit på långpromenad i Hagaparken i morse, Doc badade och fick tokryck. Jätte kul att han börjat bada. Ett lösmöte med en Rottis gick kalasbra! Dalton hittade en massa gott, tre äppelskrutt, ett päronskrutt och nåt oidentifierbart.
Oj, nu måste jag åka!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag tror att Camillas mamma kommer gilla sällskapet av Ludde! Jag tycker alltid att han låter som en så mysig kisse, klart att de ska höras lite. Saknar vår Knutsen lite, han var också en sån där pratsam som märks.

2009-06-04 @ 16:40:48
URL: http://eskil-isak.com
Postat av: Sandra

Åh, så skönt att tentan är gjord nu! Jag ska inte till Överkalix förrän i augusti. Ska jobba fram till sista juli. Ska det bli skoj att åka dit? Hur länge ska ni stanna? Kram

2009-06-04 @ 19:11:50
URL: http://sandrahansson.blogg.se/
Postat av: Camilla, Chenin & Choice

Känns bra att kissen redan smitit en gång och rivit djupa sår i min bror ;)

2009-06-05 @ 15:03:44
URL: http://www.chenin.se
Postat av: Sofie

Hoppas du haft det bra i helgen! Ses vi ikväll?

2009-06-08 @ 11:36:24
URL: http://aussiemonster.se
Postat av: Sofie

Nog för att man ska fundera igenom sina beslut ordentligt men ibland har Johan en tendens att driva allt till sin yttersta spets och då undrar man lite vilken värld han lever i. Finns det någon som kan planera för 10 år framöver? Man vet ju aldrig vad som kan hända...



Oj vad mycket jag har på hjärtat... ;)

Synd att du missar träningen ikväll!

2009-06-08 @ 16:28:45
URL: http://aussiemonster.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0