Skotträning

Ikväll har killarna och jag varit på skotträning med Camilla och Sofie. Vi promenerade medan de sköt och sen ett kort träningspass, apport, ställande under gång och lite framförgående. Sen hämtade jag Dalton, när vi gick förbi alla bilar med skällande hundar (Dalton blir lite stressad av det) gav jag honom en godis, han bet mig i fingrarna så jag började blöda, skithund! Nu är det bara två finger på vänster handen som inte är omplåstrade.

Dalton låg en platsliggning med Chenin och sen tog jag och killarna en  lite promenad. Dalton fick springa lös hela tiden och lullade på i gräset och busade lite lagom. Känns som att stämningen mellan Dalton och Doc har varit lite mer avslappnad i eftermiddag. De blev glada att se varandra när jag hämtade Dalton från bilen, inte så ofta de är glada i varandra just nu. De som annars verkligen gillar varandra, vad hormoner kan ställa till!


Mamma Raffa och Doc



Bröderna blå


Freja i uppletandet


Doc och Zorba






Kommentarer
Postat av: Lisa

Japp, lördag för alla! Vi är laddade, var länge sedan nu.



Skönt att de hormonstinna hanarna börjar ta sitt förnuft till fånga igen. :)

2009-05-06 @ 23:51:49
URL: http://www.eskil-isak.com
Postat av: Camilla, Chenin & Choice

Har du plåster överallt nu?!



Jag gillar verkligen bilden på Raffa och Doc. Sen är Billy och Doc galet lika varandra! Såg först inte vem som var vem ;)

2009-05-07 @ 08:20:21
URL: http://www.chenin.se
Postat av: Sofie

Jadu, slåss de inte så är dem översexuella... Det blir aldrig tråkigt med våra prickar ;)

2009-05-07 @ 23:21:34
URL: http://aussiemonster.se
Postat av: Malin&Freja

Hej och hå! Tack för en trevlig helg! Det var verkligen superkul att äntligen träffas, vill göra om det snart! det får väl bli vi som tar en tur norrut kanske?! kram kram !

2009-05-08 @ 09:09:39
URL: http://freja.kreivis.com
Postat av: Sanna och Misty

Va skönt att grabbarna hållt sams:) Fina bilder på fina krevis-hundar:)vilka lyckostar vi är som har varsin levande legend:)njut av helgen kram

2009-05-08 @ 15:24:25
URL: http://www.nosvis.se
Postat av: Anna-Carin

Jättefina aussie-tåssie bilder!!



Har läst och hört att dina pojkar inte kommer överens och vill bara lämna ett litet tips, kolla så att inte Dalton har ont! Min cocker hade höftledsfel med pålagringar som bara blev värre och värre, till slut så gick smärtan ut över Liam och sedan vidare mot andra hundar och människor. Trots smärtstillande så blev han inte bättre och jag fick ta bort honom i höstas.



Ju tidigare man hittar fel desto bättre kan man ju förebygga och skydda! Jag röntgade om min hund, gick till en fysioterapeuft och la upp en träningsplan som gjorde honom bättre för ett tag iallefall, sen gick vi över på smärtstillande men det hjälpte som sagt inte.



Om Doc liknar Misty så kan jag tänka mig att han leker rätt tufft med Dalton och att bli tacklad av en aussie kan göra ont ;)



Hoppas att grabbarna håller sams!

2009-05-08 @ 19:54:08
URL: http://www.lillaliam.se
Postat av: Ann-Sofie

Hoff! Lite jobbigt att få det bekräftat av säker källa att det även på Kronan finns orm (förrutom på BHK i Måttsund)! Varje rot kommer förvandlas till en orm nu. Nej skämt och sido, medvetenhet är A och O. Jo, Roger har följt med några gånger på träningspass, så vad säger man? Det finns en gud! ;-)

2009-05-11 @ 17:09:13
URL: http://collieforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0