Plugg och snabbträning

Dagarna går åt till läsning, läsa, läsa, läsa. Jag har sittsår och killarna långtråkigt. De får bra med promenader men inte så kul när jag bara sitter och läser. Ludde tycker i alla fall att det är jätte mysigt och ligger och spinner i min famn nästan hela dagarna, gos kisse!

Igår var det måndagsträning med Malin och Sofie i vanlig ordning. Det fick bli ett kort och intensivt pas för Doc. Dalton var mest irriterande och jobbig. Jag vill inte träna med honom då jag vill vara försiktig med att ge honom godis för hans mage, så han satt mest och skällde eller gnällde när vi skulle mysa. Sofie la förslag på apellstart i september. Kändes snart men samtidigt tror jag att jag behöver lite piska annars kommer jag att dutträna i en evighet. Så Sofie, jag är med! :)


Förstöra!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Härligt! Då är de full fart framåt nu :) Vi har ju faktiskt 4 månader på oss att få ordning på prickarna!

2009-05-26 @ 22:02:57
URL: http://aussiemonster.se
Postat av: Sanna och Misty

Urk för tentaplugg! borde själv sätta fart men har lite svårt att motivera mig till att plugga inför en hemtenta (som vi dessutom inte fått veta upplägget på.) Kul att träningen går så pass bra att du planerar tävling! håller med man kan inte fin slipa i evigheter utan visa saker få man ta med tiden samtidigt som man så klart vill ha en säker grund att stå på. hoppas allt är bra med dig och grabbarna! kram

2009-05-27 @ 10:28:18
URL: http://www.nosvis.se
Postat av: Camilla, Chenin & Choice

Och jag piskar om springningen ikväll!

2009-05-27 @ 11:11:38
URL: http://www.chenin.se
Postat av: Emelie

Vad roligt med planerad tävlingsdebut! Kul!

2009-05-27 @ 11:33:16
URL: http://www.mivinnas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0