Medicinering?

Om Doc hade varit en människa kan jag slå vad om att han hade varit tvungen att medicinera nu. De senaste dagarna har han haft allvarlig damp! Han är tokig på promenaderna, drar i kopplet, skadar Dalton med sitt pinnruskande, studsar och hoppar på mig och kommer självmant och går fot med tokig blick. Imorse glömde jag långlinan när vi gick till Hagaparken. Därav lite mer koppelgående än vanligt, inte så trevligt med andra ord. På onsdag skriver jag tenta och efter det ska vi sätta igång med lydnadsträningen på riktigt. Snart börjar tävlingssäsongen. Just nu blir det bara lite träning på promenaderna och små inomhus pass. Är så kallt ute att Dalton inte kan vara i bilen eller sitta uppbunden och jag har lite svårt att lämna honom hemma, känns inge bra i hjärtat.
Dalton är verkligen en personlighet! Igår kväll tvingade han sig upp i soffan med Jakob, när jag sen kom och skulle sätta mig såg Dalton på mig med en ond blick och suckade högt. Tydligen ville han ha soffan själv. Tänkte sätta mig i fåtöljen.
Helgen spenderas på universitetetsbiblioteken med beskattningsrätt. Förhoppningsvis min sista tenta efter 4,5 år studier. Vemod.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha, Doc på medicin!

2010-01-10 @ 22:09:02
URL: http://eskil-isak.com
Postat av: Sanna Elton och Misty

Haha låter som Misty:P lycka till med beskattningsrätten är ju en rätt kul med svår kurs:)god fortsättning på det nya året! hoppas att vi hinner ses nåt under året och träna lite hund och prata en massa strunt!kram

2010-01-12 @ 10:31:54
URL: http://nosvis.se
Postat av: Emelie

Oj sista tentan. Måste kännas konstigt. Men skönt att äntligen vara klar snart kan jag tänka mig?



2010-01-12 @ 15:21:52
URL: http://www.mivinnas.se
Postat av: Camilla

Lycka till på tentan!!! Det verkar som om Doc vill sätta igång med hårdträning :).



Kramar/ Camilla med flock

2010-01-13 @ 12:44:59
URL: http://www.azizis.se
Postat av: Malin&Freja

Tja! jaså du har en tokig Doc?...men man får väl de djur man förjänar?! hehehe - ska visserligen inte fnissa åt dig när jag själv har både lagom störd hund OCH katt! ;) kram

2010-01-13 @ 13:50:34
URL: http://www.trintendala.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0