Slutkörd

Återvunna bilder
I dag har Sofie och jag varit ute med hundarna, planen var att hinna med både lite sök och jaktspår för prickarna och spår för Dalton. Vi började med att valla en ruta. Var himla mycket snö i rutan. Det gick både bra och lite mindre bra. Det som ar bra var att Doc hade full koll på vad det var han skulle göra, hade bara synretning på första skicket, han springer ut som en kanonkula. Det som var lite mindre bra var att det var så mycket snö i rutan att båda prickarna sprang i gamla spår och inte rakt ut.
Sen agerade Sofie hare och sprang iväg, Doc och jag väntade några minuter innan vi selade på och följde efter. Doc tyckte det var väldigt roligt, han spårade i en rasande fart men ändå noggrant. Galet tung för mig att springa efter i den djupa snön. Precis innan jag hörde Sofies röst trodde jag att jag skulle dö. Vi gjorde detsamma med Tristan, spåret gick uppför en brant backe, Tristan var uppe på nolltid medan det var lite tyngre för mig! Sen var det Daltons tur, han fick gå båda spåren, gick inte i samma rasande fart men ändå tillräckligt för att totalt köra slut på mig. De två trapporna upp till lägenheten var väldigt tunga när jag kom hem! Bra träningsdag för oss alla med andra ord :)

Kommentarer
Postat av: Pernilla & Sirpa

Ha ha ha, det är väl skönt när det känns att man gjort något ;o)

Kan ju inte bli bättre, slå tre flugor på en smäll!

Ha det gott, vi hörs!

Kram

2010-01-19 @ 23:01:17
Postat av: Maja, Link och Achilles

Hej där!



Hörde av kullbror Vegas med Matte Malin att Ni varit ute och tränat sök, så himla dumt att jag jobbade precis den dagen!



Jag och Link följer gärna med om Ni styr upp någon grupp framöver! Vore kul att träna med andra aussie ägare. . .



2010-01-20 @ 13:17:07
URL: http://greatwarrior.bloggplatsen.se
Postat av: Sofie

Du jobbade på bra igår Anna ;)

2010-01-20 @ 17:27:10
URL: http://aussiemonster.se
Postat av: Malin&Freja

hihi...jojo lite motion skadar väl ingen?! ;) bra jobbat! kram från oss

2010-01-20 @ 21:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0