Host

Veckan började med att jag vaknade av att Dalton hostade. Det är inte alltför ovanligt att Dalton sätter i sig olämpligheter på promenaderna så jag trodde han hade nåt i halsen, vilket hänt flera gånger. Väntade på att han skulle spy upp det men icke. På eftermiddagen började jag förstå att det kanske inte var nånting i halsen utan att det var kennelhosta. Trist! Dalton har fått stanna hemma när Doc och jag varit på långpromenader. I tisdags var det underbart vårväder och Doc  skvallrade hundar vid två tillfällen, bra dag! Som jag skrev i förra inlägget så var onsdag ingen rolig dag, tankarna var långt borta och tårarna hela tiden nära.
Jag har varit tokförkyld hela veckan och hostar fortfarande. Precis när jag trodde att Doc hade undkommit hostan så började han spy slem. Gah! Vi som är anmälda till kurs och tävling! Kommer att bli en tråkig vecka utan hundträning alltså. Ikväll ska jag på styrelsemöte på Sosu, Dalton och Doc lyckas smita undan mötet i och med hostan.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åhnej vad tråkigt! :(

Ska bli spännande att se om vi klarar oss från kennelhosta, känns som om Lakki skulle kunnat få smittan på sheltieutställninge - så mycket hundar i en hall. Men jag vet inte riktigt hur snabbt de insjuknar från smitta? De är ju vaccinerade, men sådant hjälper ju inte alltid.



Hoppas att Dockan kryar på sig snabbt!



Sen, sorgligt med mormor. Förstår att det är lite tungt! Även om de är gamla, och det kanske är bäst, så är det ändå en ovälkommen förändring. Den där tanken med "aldrig mer" göra så ont. Kram!

2010-03-01 @ 19:32:08
URL: http://eskil-isak.com
Postat av: Malin

Jag hatar verkligen kennelhosta, ordentligt.



Jag beklagar åter igen sorgen, jag förstår allt det du skrev.. Man tror verkligen att man ska klara av det bara för att dom är äldre och kanske vill somna in. Men det är ju aldrig enkelt för dom som blir kvar. Usch.

Stor kram

2010-03-01 @ 21:34:20
URL: http://difloydsfiesta.com
Postat av: Malin m. Vegas

Usch vilken tråkig vecka ni har! Beklagar sorgen efter mormor...



Hoppas hundarna och du kryar på er!



Kram

2010-03-01 @ 21:50:07
URL: http://http://truefriend.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa, Fritz och Focus

Jag hatar den där satans kennelhostan! Den satte käppar i hjulet för mig första tävlingen på säsongen. Hostan har härjat som en löpeld i Umeå.



Kom bara ihåg att det är en månads karens på kennelhosta innan de får vistas med andra hundar igen och vara med på tävlingar. Hoppas att det går över fort och att de inte blir så påverkade av den.



Kram Lisa

2010-03-01 @ 22:19:40
URL: http://nydalafavoriter.wordpress.com
Postat av: Marie L

Hej va tråkigt med kennelhostan och att det inte blir någon lydnadskurs i helgen, hede varit kul att ses! Tips. läs på SKK:s hemsida om kennelhostan!

2010-03-02 @ 08:03:30
URL: http://www.123minsida.se/Minos
Postat av: åsah

kramar till dig!

2010-03-02 @ 08:04:22
URL: http://vazyaila.wordpress.com
Postat av: Sofie

Nu får ni krya på er hela bunten!

Känns så tråkigt att "vårmånaderna" ska förvinna pga lite hosta... Vi vill ju träna med er!

2010-03-02 @ 11:05:38
URL: http://aussiemonster.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0