Underbar helg och bilbekymmer

Den underbara helgen började med ett telefonsamtal som gjorde mig ett jobb rikare. Känns så himla bra! Bra företag, väldigt trevliga människor, fint kontor och precis en sån tjänst jag vill ha! Lycklig är bara förnamnet. Fortsatte med stresstädningen för att hinna klart till 10.45 då jag sprang över gatan för att låna Johan och Sofies bil (Tack, snälla ni!), då vår bil dog utanför Råsunda på torsdag kväll, även då var Johan och Sofie snälla och kom med starthjälp (Tack nr 2) tyvärr dog den snabbt igen och idag har jag varit in till stan och köpt reservdelar och på onsdag ska förhoppningsvis Volvon rulla problemfritt igen efter besök på verkstaden. Rattade sedan till Arlanda och terminal 4 där jag mötte mamma, pappa, storebror Henrik och brors dotter Moa. Helgen har spenderats med familjen och det har varit härligt. På fredag shoppade vi lite (Moa shoppade medan vi andra assisterade), vi firade Valborgs vid Skytteholm men vädret var inte riktigt med oss, det var kallt och regnade så vi sökte skydd på Max där middag intogs. Bror förvånade och tog falafelburgare som han dessutom gillade. Avslutade kvällen med en hyrfilm. Lördagen spenderade vi på Gröna Lund, Moa och jag åkte thékopparna och Jakob var galen och åkte Insane.  Åt galet god middag efter vår gata, riktigt bra köttbit. Inte ofta vi äter sånt lyx. På söndag var vi till fjärilshuset, såg fina fjärilar, pratade med papegojor och såg det sötaste jag någonsin sett; små små fågelungar. Lånade Camillas bil ( Tack nr 3) och skjutsade familjen till Arlanda. Avslutade söndagen med inköp av springskor i Kista, det börjar bli dags när halva sulan är lös.
Killarna har fått nöja sig med långpromenader på mornarna, tror inte det har gått någon nöd på dem. De älskar verkligen när vi har gäster, speciellt familjemedlemmar. Hälsningsceremonin var helt galen på fredag när alla kom!
Ikväll väntar lydnadsträning och styrelsemöte. Höll på att glömma, vallningsfilmer på Doc finns på Camillas hemsida, även film när Doc och Choice busar!

Kommentarer
Postat av: Elin

grattis till jobbet!! vad var det för tjänst? bilstrul är aldrig kul, hoppas det är löst snart.

2010-05-03 @ 17:57:59
URL: http://veralus.se
Postat av: Maja, Link och Achilles

Grattis till jobb! Vart är Ni och vallar? Blir det tävling i sommar?

2010-05-03 @ 17:59:03
URL: http://greatwarrior.bloggplatsen.se
Postat av: åsah

grattis till jobbet!! fan va grymt!! han är så söt Doc på filmerna! :D

2010-05-03 @ 22:25:38
URL: http://vazyaila.wordpress.com
Postat av: Sofie & fläckarna

Säger förstås grattis här också!

Hoppas bilen snart mår bättre :)

2010-05-04 @ 08:17:13
URL: http://aussiemonster.se
Postat av: Riitta

STORT GRATTIS TILL JOBBET!

/Kram

2010-05-05 @ 16:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0