tid

Just nu finns inte tid för kontinuerligt  bloggskrivande, timmarna ska göras på jobbet, hundarna måste aktiveras, handla mat, laga mat, äta mat, städa, tvätta och allt annat som är livet. Det hemska mörkret som kommit för att stanna ett tag nu gör mig trött, många timmar sömn behövs för att orka.
Helgen har mestadels spenderats åt hundliga aktiviteter. Lördag, Ekeröspår med det stora aussiegänget. Sofie la ett bra spår till Doc som han tog riktigt bra. Tror nån har bytt ut min prickiga odåga mot en spårhund. Den trevliga dagen avslutades med en mindre trevlig punka på vår bil. Tack till Maria och Malin som köpte däck på burk som vi tog oss hem på och fortfarande rullar på.
I söndags åkte Camilla och jag till Ingrid för vallning. Ingrid meddelade att hon var sen och vi kunde börja själva. Vi delade in fåren i tre grupper utan hjälp av hundarna som kändes alldeles för laddade för uppgiften. Våra grupper kanske inte blev de mest jämna men de blev bra. Kändes nervöst att gå in i hagen, Doc kändes alldeles för laddad. Men förvånade med att från start ha en riktigt bra attityd och hade det alla fyra pass. Duktig lillis!
Nu lite film innan sängen.

Kommentarer
Postat av: Malin&Freja

ja nu har man inte allt för mycket energi! men som tur är får man lite av att träna med vovvsarna och innan man vet ordet av är det vååååår! kram

2010-11-18 @ 15:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0