Även solen har fläckar

Sitter i soffan och är så trött som man bara är en fredagkväll. Den senaste tiden har vi tränat mycket lydnad och det har gått riktigt bra faktiskt. Men i tisdags vände det. Vi hade vårt sista tillfälle på lydnadskursen och Doc var som på en annan planet. Satt och tittade in i skogen och var riktigt disträ emellanåt. Körde frittfölj första passet, även om Doc var lite borta så kändes det helt ok. Med Doc är det allt eller inget så när han väl fokuserade gick det bra. Positionen har blivit bättre men vi måste jobba på den hela tiden, höger om halt var nog det som gick sämst. Fick tips på hur jag kan gå för att förenkla för Doc. Började med vittring också, Doc började faktiskt bra Sen pressade vi och det slutade med smärre pinnvansinne. Har en klar bild över hur jag ska träna, så nu måste vi fixa pinnar i massor. Åkte till klubben direkt efter jobbet idag. Inget gick direkt dåligt men det kändes inte helt bra. Doc var lite flesig, inte riktigt sig själv.
Dalton mår som en prins. Äter äppelskrutt i mängder, har beslutsångest över vilken sida av dörren han vill vara på, surar på Milo i massor och annat som bara Dalton gör.

Kommentarer
Postat av: CCC

Såg allt en röd jacka och en prickig korv i skogen på milsspåret... :)

2010-10-23 @ 20:16:15
URL: http://chenin.se
Postat av: linda

jaaha :)



ja det gör vi gärna.

vi har precis blivit medlemmar där. :)

2010-10-23 @ 22:55:10
Postat av: Linda

Anna, nu har fåren börjat fått vinterfint. Vi är borta nästa helg, men helgen därefter, kan ni inte komma någon av de dagarna 20-21? Vore så roligt att se er.!!

2010-11-07 @ 17:06:51
URL: http://folsberga.moonfruit.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0