Sällskap, agility och lägre

Så var en riktigt hundlig helg över. I fredags efter jobbet träffade jag och killarna upp Camilla och hennes tjejer för en promenad runt Lötsjön. Dalton pinnade på bra hela promenaden (kändes bra i hjärtat!) och fick raseriutbrott på en samojed (kändes mindre bra). Han har varit lite tjurig på andra hundar på sistone, blev vansinnig på boxer Seven på klubben förra helgen. Säkert för att han inte är i bra form.

Mot kvällen kom Sanna med Misty (Doc´s syster) och Tuwa som gjort oss sällskap under helgen och tävlat agility både lördag och söndag. Doc blev kär i lilla Tuwa tuss som precis slutat löpa och fjantade sig som bara killar gör. På lördagmorgon åkte Sanna iväg till Nacka,  killarna och jag gick till Hagaparken. Promenad och borstning, Dalton fäller massor nu och Doc såg alldeles ovårdad ut. Vid lunch hämtade Camilla upp oss, vi åkte till Nacka för att se Sanna och Misty tävla. Cathis med Choice brorsa Riffe var också där och tävlade. Sofie med fläckar anslöt sen. Trevligt hade vi det och nyttig träning för hundarna. Doc skötte sig bra, Dalton lite mindre bra. Tränade lite lydnad med Doc som hade lite svårt att fokusera då det luktade mysigt av tjej på planen. En platssittning med främmande hundar. Doc satt bra bredvid en stirrande BC. Jag gick tillbaka när den fixerade på Doc. Misty missade snopet näst sista hindret men sprang fort och var duktig.


Sötaste Choice

På söndag var det tidigt uppstigning. Choice och jag skulle tävla lägre spår i Uppsala. Choice var som alltid bäst när det gäller. Spårade riktigt bra och tog alla pinnar. Sprang budföringen utan problem och låg tryggt och fint på platsen. Lydnaden hade vi några missar. Det hela slutade med att vi hade 1 ynka poäng för lite på lydnaden för att bli uppflyttade. Kändes riktigt snopet men vi hoppas på revansch snart. Dalton och Doc var med som sällskap och var nöjda med det. Passade på att träna lite lydnad med Doc på ny klubb med lite blandat resultat. Träffade Marie med Lystra, trevlig att träffa Marie och kul att se Lystra som verkligen är en söt tjej. Efter tävlingen åkte jag till farbror i Rimbo för att byta däck. Jag åt smörgås och drack kaffe medan han bytte däck. Lyxigt! Landade trött hemma efter en lång dag. Killarna verkade också trötta fast de bara sällskapat.

 


Kommentarer
Postat av: Lisa

Du är så grym Anna!

2012-04-26 @ 20:21:06
URL: http://lisak.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0